Bingham Logistiek Team

Bingham levert reclamedoeken aan Ulstein Design & Solutions

(Zeilen, Reclamezeil, Reclamedoek)

Onze klant Ulstein Design & Solutions wilde voor haar beursstand tijdens de beurs ‘Offshore & Energy 2023 (OEEC23)‘ in de RAI Amsterdam. (November 2023) een volledig nieuwe aankleding.
Zij hebben gekozen voor ons -Bingham – omdat we konden optreden als full-service productiebedrijf voor alle reclamedoeken.
Alle Backwall-doeken, zijn door ons full-colour geprint geleverd. De deuren en counter zijn aangekleed d.m.v. een éénmalige sticker.

Als materiaal is gekozen voor Secoposol.
Dit is een polyester doek met een fijne structuur en heeft een matte uitstraling. Het doek absorbeert het licht in plaats van het te weerkaatsen.
Dit is ideaal voor de aankleding van een beursstand, en kan ook uitstekend gebruikt worden voor in een showroom, sporthallen, spandoeken in frames en grote reclamedoeken.

Wat zijn de voordelen?
Uiteraard op de eerste plaats is hiermee de beursstand zeer representatief.
Dankzij de combinatie van de uitstraling van het materiaal Secoposol en het fraaie drukwerk heeft Ulstein een aantrekkelijke uitnodigende beurststand.

De doeken zijn opvouwbaar en voorzien van een klittenbandsysteem. Daardoor kunnen ze vaker gebruikt worden.
Voor Ulstein is dit ideaal om bij meerdere beurzen in te kunnen zetten. Ook voor beurzen in het buitenland zijn deze doeken zeer geschikt, want de doeken kunnen bij wijze van spreken met de handbagage worden meegenomen.
Met deze reclamedoeken is een stand snel gebouwd dankzij de minimale montagetijd.

Alles in één hand
Wij, Bingham, hebben als full-service leverancier bovendien een korte levertijd. Dankzij onze eigen industriële zeilmakerij leveren we de reclamedoeken, hoezen en afscherming op maat.

Vragen? Aarzel niet om ze te stellen!
Heeft u specifieke wensen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Op Bingham kunt u vertrouwen

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi’s built in design controls!

Pretty nifty eh?

And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here